Høymyrmarka Familiebarnehage
Fra Barnehageforum
Dokumentmappe
Bildegalleri

En fantastisk barnehage med stort fokus på det beste for barna. Stort uteområde hvor barna lærer å utfordre seg selv i trygge og gode omgivelser.
I tillegg ser hun det beste i hvert barn og gir barna den beste veiledning en liten kan få på veien.

Kjetil

( 26/01/2018 )

edf40wrjww2utHPContent:FullText

Å velge barnehage er ikke alltid lett. Våre søte, små er dyrebare for oss, og vi ønsker kun det beste. Derfor er det deilig å vite at det finnes barnehager som Høymyrmarka Familiebarnehage, og personer som Tone. Høymyrmarka Familiebarnehage er sannsynligvis en av Norges aller beste barnehager for våre små. Hvorfor det? Jo, for det første har barnehagen et seriøst og grundig pedagogisk opplegg. Vi får tilsendt en årsplan om høsten som viser hva som er satsningsområdet i år, barnehagens visjon og hva vi kan forvente oss av både barnehagen og Tone. Barna leker og danser mye, og ute er hagen til Tone et eldorado for små barn som holder på å lære seg å gå eller har nettopp lært å gå. En stor trampoline er det også plass til i den store og eventyrlige hagen. Turer til bondegårder og lekeplasser i nærmiljøet hører også med. For det andre er Tone en usedvanlig ansvarlig person. Hun tar godt vare på barna. Hun tar på de tøy som holder de varme og tørre om våren, høsten og vinteren, og svale om sommeren. Hun serverer deilig lunch, gjerne varm, og har ikke barna spist ved levering får de servert frokost! Hver måned får vi tilsendt månedsbrev med bilder slik at vi kan følge med på hva som skjer i barnehagen. Av og til tikker det også inn en sms eller mms. Arealet som barna oppholder seg på, er stort og ikke minst sikkert. Tone har en varm og vennlig personlighet, med et ekte engasjement for å ta vare på våre barn. Samtidig er hun profesjonell til fingerspissene. Ikke noe tull, alt er strøkent og i orden. Sist, men ikke minst, ungene stortrives hos Tone. Min datter kan ikke komme seg fort nok ut av huset om morgenen, og kommer gjerne med skoene sine før jeg har fått på meg klærne. "Tone, Tone", sier hun og banker skoene i gulvet. At min datter har det bra, at jeg kan stole på Tone, gjør at jeg slipper å engste meg for min datter. Jeg kan være trygg for at hun har det helt fantastisk, og jeg kan konsentere meg om jobben min de timene vi er borte fra hverandre. Derfor; jeg kan på det aller varmeste anbefale Høymyrmarka familiebarnehage og Tone. Det finnes neppe noe bedre barnehage i Norge for våre små.

Vennlig hilsen Anne Karin

( 11/02/2013 )

Hei
Når Sindre skulle begynne i barnehagen var vi heldige å få plass i Høymyrmarka familiebarnehage. Vi hadde hørt av naboer at de var veldig fornøyde, og fornøyde ble vi også fra første stund. Sindre ble fort glad i Tone og hele familien hennes, og elsket å være ute å utforske hagen, eller hoppe på trampolinen. Det var trygt å godt å bli tatt i mot av samme voksne person hver dag. Frokostbordet stod alltid klart, ofte med nystekt brød. Vi kommer til å savne Tones gode humør og omsorg for alle barna, når vi hentet hadde hun alltid tid til å fortelle om dagens aktiviteter og hendelser. Hun fant på mange fine aktiviteter med dem, både inne og ute. Sindre fikk en drømmestart på barnehagetilværelsen og er nå klar for nye utfordringer i stor barnehage.

Anne mor til 3

( 24/01/2011 )

edf40wrjww2utHPContent:FullText

Vi kan virkelig anbefale Høymyrmarka familiebarnehage. Vår datter trives tydelig veldig godt. Vi får gode tilbakemeldinger over hva som har skjedd i løpet av dagen når vi henter henne. Det føles trygt og godt å ha datteren vår der. Tone bryr seg virkelig om barna, og har barna i fokus hele tiden. Vi har tenkt å ha datteren vår der et år til, fordi vi er så fornøyd!

Mvh, Hege og Martin

( 24/03/2010 )

edf40wrjww2utHPContent:FullText

Familiebarnehage er et fantastisk konsept. Rolig, stille omgivelser og en myk start for de minste.

Hver dag har det vært en glede å levere Christine i barnehagen. Her visste vi at hun hadde det godt. Siden det er få barn blir de sett og får den oppmerksomheten, nærheten og omsorgen de trenger.

Hos Tone har det ikke vært mangel på kreativitet eller aktiviteter og læring. De har fulgt en fin rammeplan og fått med seg masse lærdom gjennom denne i både lek, samtaler, sang, tegning og utfoldelse.

Har det vært dager hvor det er vanskelig å levere en morgengretten 2 åring har vi fått tekst- eller bildemelding etter en stund, og det varmer et mors- og farshjete.

Det har vært hyggelig å bli kjent med hele familien til Tone, og barna har hatt stor glede i samhandling med hennes barn.

Tone er en mild, raus, god og rolig person. Hun ser barna og er virkelig til stede. Det har vært et godt år vi har vært her i Høymyrmarka fam.bhg.

Mvh Tonje

( 24/02/2010 )

edf40wrjww2utHPContent:FullText

I Høymyrmarka familiebarnehage fikk vi alt vi ønsket oss.  Det viktigste er en voksen person med et stort og inderlig engasjement ovenfor barna, det fikk vi til de grader her. Tone Bjellvåg har stor familie hvor alle i familien er like hyggelige. Å bli møtt hver morgen i døra var også noe vi satte pris på. Å starte i en familiebarnehage gjør hverdagen for de små barna litt mer hjemmenært.
Jeg kan på det varmeste anbefale  Høymyrmarka familiebarnehage.

Helene Nyen tidligere bruker av barnehagen.

( 24/02/2010 )

Hei Tone

Vi var veldige fornøyde med barnehagen da våre jenter gikk hos deg. Det er

et trygt sted å starte barnahagetilværelsen i små og trygge omgivelser. Det