Høymyrmarka Familiebarnehage
Forsiden
Familiebarnehage
Satsingsområde
Vi jobber her
Vedtekter
Referanser
Barnehageplass
Åpningstid
Dokumentmappe
Bildegalleri


Vi har vært så heldige og hatt begge våre barn hos Tone i Høymyrmarka familiebarnehage. Barna ( og vi ) kunne ikke fått en bedre start på barnehagelivet. I løpet av alle de årene vi har hatt barna hos Tone så har vi blitt møtt av verdens beste smil hver morgen, og levering går som en drøm, helt fra første dag. Nybakt og hjemmelaget mat omtrent hver eneste dag. Alltid sunn og god mat. Vi har hatt veldig kresne barn og Tone har alltid hjulpet oss å introdusere ny mat samt tilpasset kosthold i alle år. Barnas utvikling har vært veldig bra under alle årene hos Tone, og alt det pedagogiske ivaretas på høyt nivå.

Barna blir alltid møtt på sine behov, og de møter samme person hver eneste dag, så tryggheten er stor fra første til siste stund. Siden barna er en liten flokk, så slapp vi unna med månedsvis med sykdom av og på som gjerne er i andre større barnehager, som er en stor fordel.

Lekeområdet både inne og ute er stort og perfekt størrelse for barna, og de kan utforske «skoghytten» og alle de gøye lekene både ute og inne. Overgangen til større barnehage gikk som en drøm da de var blitt tre år, og vi har fått trygge og gode barn etter fine år hos Tone. Vi kunne ikke anbefalt noen andre barnehager sterkere enn hos Tone. Det har vært den beste starten for barna våre sine liv, og begge barna våre er i dag enige om at Tone er verdens beste sted å være. Ta gjerne kontakt om dere ønsker å høre mer om hvordan vi opplevde årene i Høymyrmarka familiebarnehage.

Sunniva Orlin og Arvid Cedergren


( 16/08/2023 )

Er du spent på overgangen for barnet ditt fra den trygge gode tilværelsen hjemme og over til en ny hverdag i barnehage?


Det var vi og det raste masse spørsmål gjennom hodet:

-Hvordan blir det å overlate den lille skjønne til en «fremmed»?

-Hvordan blir det med spising og soving?

-For hvem blir savnet størst?

For vår del ble svaret Høymyrmarka familiebarnehage.

Med mars barn trengte vi plass utenom hovedopptaket, og gikk i januar 2020 gjennom listen over barnehager med ledig plass. Vi kom over Høymyrmarka familiebarnehage, avtalte et besøk, og etter besøket var vi ikke i tvil. Hit ønsket vi å sende barnet vårt! For vår del medførte totalt 1 time ekstra reisevei om dagen, men tryggheten om at vår lille 1 åring skulle bli møtt av samme voksenperson hver dag, bli sett og få mye mer individuell tilpasning enn man får i større barnehage, gjorde at barnehagene som lå nærmere oss ble valgt bort. Og vi har ikke angret! Vår første gikk hos Tone i 2,5 år, frem til han begynte direkte på storebarnsavdeling som 3 åring. Lillebror begynte hos Tone februar 2022, og fordi vi har vært så ekstremt fornøyd, og ønsket å gi lillebror den samme gode starten som storebror fikk, så har vi igjennom et år valgt å ha barna i to forskjellige barnehager. Dette har bydd på ekstra logistikkutfordringer, men når vi ser hvordan lillebror stortrives så er vi svært glade for å ha tatt dette valget.

Vi har alltid levert barna våre med den beste følelse. De gangene i oppstartsfasen hvor det ble gråt, så fikk vi allerede før vi var kommet ned i veien et bilde fra Tone som viste et tilfreds barn som var i gang med dagen. Det tok ikke lang tid før barna velvillig forsvant inn til Tone, og så vidt hadde tid til å vinke hadet. Om natten hadde vært litt dårlig eller de hadde spist dårlig, så har det aldri vært noe problem. En liten 1 åring forstår ikke hvorfor de må vente til kl 11 med å spise hvis de er sultne, så det at de hos Tone har kunnet få en tilpasning basert på dagsbehov har også vært godt for oss å vite. Tone har alltid tatt imot barna med et stort smil, resten av familien er også bare gode. De dagene man henter sent, så blir man møtt av et barn som sitter og koser seg i Tones selskap og er i godt humør. Vi kan da reise hjem og ha en fortsatt fin ettermiddag, da barnet ikke er slitent og overstimulert. Barnehagen har et fantastisk uteområde for de minste hvor de får trent balanse i trygge omgivelse og bordaktiviteter for finmotorikk er faste innslag. På samme måte som i større barnehager så får vi tilsendt årsplan og har utviklingssamtaler to ganger i året.

Ved å velge Høymyrmarka familiebarnehage, så føler vi at vi har gitt barna våre den best mulige starten på livet utenfor hjemmets fire vegger. Det er med stort vemod vi tenker på juni hvor lillebror skal ha sin siste dag hos Tone og vi skal si hadet til denne fantastiske barnehagen.

Vi er også overbevist om at den tryggheten de har fått oppleve hos Tone i sine første leveår vil bli en styrke de tar med seg livet ut.

Hilsen Cecilie og Fredrik( 31/03/2023 )

Da vi flyttet til Vollen i 2019, fikk vi anbefalt av en bekjent om en famiiebarnehage som lå i nærområdet hvor vi hadde flyttet. Vi har aldri angret på at vi søkte om plass til vår datter hos Tone / Høymyrmarka familiebarnehage for en bedre start i den store verden skal man lete lenge etter. I 2020 søkte vi også lillebroren inn hos henne som var der til sommeren 2022. Barna ble møtt hver morning av Tone i døren med det varmeste smilet og vi som foreldre hadde aldri en dårlig følelse når vi leverte barna – uansett hvordan morningen hadde vært hjemme. Tone har en veldig god energi og ro over seg som smitter over på både barna og oss voksne. Hvis barna hadde sovet dårlig, spist dårlig osv – så var det aldri noe problem for Tone å tilpasse seg. Det var nystekt brød, diverse pastaretter, sveler, smoothie og alltid noe sunn god mat som Tone serverte, og den dag i dag må vi lage sveler til barna – akkurat sånn som Tone lager de. På alle de 4 årene vi hadde barna der- var ikke Tone syk en eneste gang. Hagen og lekeområdet er stort, og med masse ting for barna å utforske i trygge omgivelser – og spesielt for de aller minste barna. Tone har også masse deilige jordbær planter, rips busker mm til barnas store glede om sommeren. Selv om det er en familiebarnehage så får vi på lik linje med store barnehager tilsendt årsplaner, månedsbrev, vi har utviklingsamtaler sammen med pedagogisk veileder, og får gode dagsrapporter og bilder av barna. Vi er så glade for at barna våre har fått den omsorgen som de fikk av Tone og familien hennes i de første barnehageårene sine, og det var veldig vemodig når vi måtte søke barna over i stor barnehage. Vi kan anbefale Høymyrmarka Familiebarnehage på det aller varmeste. Tone er god som gull!

Mvh Synnøve & Ole 


( 12/10/2022 )

Kommer til å være evig takknemlig for barselgruppens anbefaling av Høymyrmarka familiebarnehage. Er så glad for at vår lille Theodor fikk den tryggeste og beste starten på sitt møte med den store verden. Fra vårt aller første besøk hos Tone kjente vi at familiebarnehagen var perfekt for oss. 

Når vi leverte om morgenen, møtte Tone oss alltid med et varmt smil og tok seg av alt det praktiske med klær og sko. Har barna sovet dårlig en natt, eller ikke spist så mye til frokost, så tilpasset Tone dagen. Når man henter, blir man gjerne møtt med lukten av ferske sveler eller hjemmebakt brød. Vi fikk fyldig rapport hver dag og ble etterhvert godt kjent med både de som jobber i barnehagen og de andre foreldrene. Godt samarbeid med de andre familiebarnehagene i Asker gjorde at barna fikk møte flere barn enn de som gikk i samme barnehage. Barnehagen er perfekt for alle som ønsker at barna skal få en myk start, bli sett og få hver eneste dag tilpasset sine individuelle behov, form og humør.

Etter halvannet år hos Tone var gutten vår godt rustet til å begynne på stor avdeling på en større barnehage (Nansentunet). Han var trygg og hadde fått både selvtillit og mestringsfølelse. Han trives godt i sin nye hverdag, men snakker fortsatt om Tone og har vært på besøk siden. Vi har ikke annet enn gode minner og erfaringer med Høymyrmarka familiebarnehage.Hadde ikke nølt med å velge det samme igjen og anbefaler Tones barnehage på det varmeste!   Christian og Elisabeth                                                         ( 20/02/2020 )


        En fantastisk barnehage med stort fokus på det beste for barna. Stort uteområde hvor barna lærer å utfordre seg selv i trygge og gode omgivelser.
I tillegg ser hun det beste i hvert barn og gir barna den beste veiledning en liten kan få på veien. 

         Kjetil 
( 26/01/2018 )


Å velge barnehage er ikke alltid lett. Våre søte, små er dyrebare for oss, og vi ønsker kun det beste. Derfor er det deilig å vite at det finnes barnehager som Høymyrmarka Familiebarnehage, og personer som Tone. Høymyrmarka Familiebarnehage er sannsynligvis en av Norges aller beste barnehager for våre små. Hvorfor det? Jo, for det første har barnehagen et seriøst og grundig pedagogisk opplegg. Vi får tilsendt en årsplan om høsten som viser hva som er satsningsområdet i år, barnehagens visjon og hva vi kan forvente oss av både barnehagen og Tone. Barna leker og danser mye, og ute er hagen til Tone et eldorado for små barn som holder på å lære seg å gå eller har nettopp lært å gå. En stor trampoline er det også plass til i den store og eventyrlige hagen. Turer til bondegårder og lekeplasser i nærmiljøet hører også med. For det andre er Tone en usedvanlig ansvarlig person. Hun tar godt vare på barna. Hun tar på de tøy som holder de varme og tørre om våren, høsten og vinteren, og svale om sommeren. Hun serverer deilig lunch, gjerne varm, og har ikke barna spist ved levering får de servert frokost! Hver måned får vi tilsendt månedsbrev med bilder slik at vi kan følge med på hva som skjer i barnehagen. Av og til tikker det også inn en sms eller mms. Arealet som barna oppholder seg på, er stort og ikke minst sikkert. Tone har en varm og vennlig personlighet, med et ekte engasjement for å ta vare på våre barn. Samtidig er hun profesjonell til fingerspissene. Ikke noe tull, alt er strøkent og i orden. Sist, men ikke minst, ungene stortrives hos Tone. Min datter kan ikke komme seg fort nok ut av huset om morgenen, og kommer gjerne med skoene sine før jeg har fått på meg klærne. "Tone, Tone", sier hun og banker skoene i gulvet. At min datter har det bra, at jeg kan stole på Tone, gjør at jeg slipper å engste meg for min datter. Jeg kan være trygg for at hun har det helt fantastisk, og jeg kan konsentere meg om jobben min de timene vi er borte fra hverandre. Derfor; jeg kan på det aller varmeste anbefale Høymyrmarka familiebarnehage og Tone. Det finnes neppe noe bedre barnehage i Norge for våre små.

Vennlig hilsen Anne Karin( 11/02/2013 )

Hei
Når Sindre skulle begynne i barnehagen var vi heldige å få plass i Høymyrmarka familiebarnehage. Vi hadde hørt av naboer at de var veldig fornøyde, og fornøyde ble vi også fra første stund. Sindre ble fort glad i Tone og hele familien hennes, og elsket å være ute å utforske hagen, eller hoppe på trampolinen. Det var trygt å godt å bli tatt i mot av samme voksne person hver dag. Frokostbordet stod alltid klart, ofte med nystekt brød. Vi kommer til å savne Tones gode humør og omsorg for alle barna, når vi hentet hadde hun alltid tid til å fortelle om dagens aktiviteter og hendelser. Hun fant på mange fine aktiviteter med dem, både inne og ute. Sindre fikk en drømmestart på barnehagetilværelsen og er nå klar for nye utfordringer i stor barnehage.

Hilsen
Anne mor til 3


( 24/01/2011 )

Vi kan virkelig anbefale Høymyrmarka familiebarnehage. Vår datter trives tydelig veldig godt. Vi får gode tilbakemeldinger over hva som har skjedd i løpet av dagen når vi henter henne. Det føles trygt og godt å ha datteren vår der. Tone bryr seg virkelig om barna, og har barna i fokus hele tiden. Vi har tenkt å ha datteren vår der et år til, fordi vi er så fornøyd!

Mvh, Hege og Martin


( 24/03/2010 )

Familiebarnehage er et fantastisk konsept. Rolig, stille omgivelser og en myk start for de minste. 

Hver dag har det vært en glede å levere Christine i barnehagen. Her visste vi at hun hadde det godt. Siden det er få barn blir de sett og får den oppmerksomheten, nærheten og omsorgen de trenger. 

Hos Tone har det ikke vært mangel på kreativitet eller aktiviteter og læring. De har fulgt en fin rammeplan og fått med seg masse lærdom gjennom denne i både lek, samtaler, sang, tegning og utfoldelse. 

Har det vært dager hvor det er vanskelig å levere en morgengretten 2 åring har vi fått tekst- eller bildemelding etter en stund, og det varmer et mors- og farshjete. 

Det har vært hyggelig å bli kjent med hele familien til Tone, og barna har hatt stor glede i samhandling med hennes barn. 

Tone er en mild, raus, god og rolig person. Hun ser barna og er virkelig til stede. Det har vært et godt år vi har vært her i Høymyrmarka fam.bhg.

 

Mvh Tonje( 24/02/2010 )

I Høymyrmarka familiebarnehage fikk vi alt vi ønsket oss.  Det viktigste er en voksen person med et stort og inderlig engasjement ovenfor barna, det fikk vi til de grader her. Tone Bjellvåg har stor familie hvor alle i familien er like hyggelige. Å bli møtt hver morgen i døra var også noe vi satte pris på. Å starte i en familiebarnehage gjør hverdagen for de små barna litt mer hjemmenært.
Jeg kan på det varmeste anbefale  Høymyrmarka familiebarnehage.

Helene Nyen tidligere bruker av barnehagen.


( 24/02/2010 )

Hei Tone


Vi var veldige fornøyde med barnehagen da våre jenter gikk hos deg. Det er

et trygt sted å starte barnahagetilværelsen i små og trygge omgivelser. Det

er alltid fredelig og stille i barnehagen og barna har det godt der og får

oppleve både nærhet og kos hos deg og du hadde alltid tid når vi kommer for

å hente barna. Men det aller beste var nesten hvordan barna ble tatt imot på

morgenen. Sett og hørt og løftet opp til mat og kos sammen med de tre andre

små.


Hilsen Cathrine( 18/02/2010 )


Våre to barn har gått/går i Høymyrmarka Familiebarnehage, og vi er

strålende fornøyd. Tone er en varm og rolig person som jeg trygt overlater

mine barn til. Dessuten, med bare fire barn og en voksen tilbyr en

familiebarnehage en intim atmosfære som gir trygge rammer, spesielt for de

minste.


Flere morgener vi skulle til "Høymyrmarka" kunne mitt eldste barn knapt nok

vente med å komme av gårde. Han snakker fortsatt om Tone. Bedre kan det

ikke være! 


Jennifer, mor til 2( 18/02/2010 )